Zaufaj naszej recepturze, która składa się z dwóch części: naleśniki i nadzienie, i przekształć proste składniki w gęste chmury smaku.
Naleśniki:
Nadzienie:
Już na samym początku zanurz jajka, cukier, olej i mleko w wir miksera.
Do tej kręcącej się mieszanki dodaj przesianą mąkę i proszek do pieczenia. Połowę ciasta, które powstało w ten sposób, układamy na blachę, a następnie kładziemy na nie delikatne, serowe nadzienie.
Czy czujesz już ten aromat? Serowe nadzienie jest niczym innym, jak połączeniem twarożku, cukru i jajek w jedno harmonijne połączenie.
Dodaj do tego wszystkiego grudki dżemu, a potem zalej resztą ciasta.
Teraz już tylko pieczenie – w 180 stopniach, kontrolując upieczenie za pomocą wykałaczki.
Ale to jeszcze nie koniec! Możesz dodać do nadzienia swoje ulubione smakołyki, na przykład inny dżem, konfiturę czy posypkę.